Blog

Blog

view:  full / summary

Ervaring bij praktijk Azura

Posted on June 13, 2018 at 10:35 AM

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”.

De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend. In de loop der jaren ontstond dan ook de wens om ook een sessie te hebben. Ook al was ik al zeker 4 jaar bekend met het werk van Dolores Cannon kwam de sessie er maar niet van. Anderhalf jaar geleden had ik een sessie ingepland maar door omstandigheden is het toen niet door geg...

Read Full Post »

Bijzondere ervaring...

Posted on May 25, 2018 at 3:20 PM

Wat een bijzondere ervaring..

Ook de terug reis naar huis. Hoe bijzonder dat ik klaarblijkelijk vaker ook getriggert wordt / afreis naar andere werelden / levels / levens, s’nachts, overdag. Hoe bijzonder dat er nog meer verbanden en ervaringen naar boven kwamen, lichtpuntjes zichtbaar werden.


Hoe dankbaar het is dat hier helderheid in gegeven is. Mijn vertrouwen volledig aangesterkt en zoveel bevestigingen, ik weet ook, dit is slechts het begin ❤️ ...

Read Full Post »

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben.

Posted on March 1, 2018 at 6:10 AM

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben.


Sommige mensen geloven, omdat ze niet visueel zijn, dat ze geen succesvolle QHHT sessie kunnen hebben. Misschien ben jij een van deze mensen. Als dat het geval is dan ben je misschien verbaasd te ontdekken dat je niets hoeft te 'zien' om toch een goede sessie te hebben of om toch helderheid te krijgen van je Hogere Zelf. 


Hoe verder je bent in dit verhaal, hoe meer je begint te begrijpen dat wij al...

Read Full Post »

Dankbaar

Posted on January 25, 2018 at 1:40 PM

Beste Priscilla,

Hoe gaat het met je?

Ik zou je nog laten weten hoe ik de hypnose heb ervaren. Sorry dat ik lang niets van me heb laten horen, ik had de tijd nodig om te helen en dingen op een rijtje te zetten. Daarnaast werd mijn leven heeeeeel druk.

Nu dat ik mezelf ben, heb ik het verleden gewoon losgelaten. ik heb innerlijke rust doordat ik antwoorden heb gekregen op de vragen waar ik jaren mee rond liep. op de een of andere manier is het verleden gewoon uit mijn systeem...

Read Full Post »

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd.

Posted on September 17, 2017 at 3:00 PM

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd.

QHHT maakt contact en interactie mogelijk tussen het Bewuste Zelf en het Hogere Zelf (innerlijke zelf). Dit wordt mogelijk gemaakt door het besluit van de cliënt om problemen en levensvragen aan te pakken en zich open te stellen voor de hulp en steun van andere niveaus van het bewustzijn. Hoe deze interactie plaatsvindt, kan voor elke cliënt verschillend zijn.


Read Full Post »

Drukke Praktijk?

Posted on March 31, 2017 at 3:25 PM

Drukke praktijk?


Mensen die ik wel eens tegenkom en van vroeger ken of mensen waar ik mee in gesprek raak bijvoorbeeld op een verjaardag vragen mij wel eens wat ik voor de kost doe. Tja….als je dat dan vertelt, kun je vreemde blikken en gesprekken krijgen. Leg maar eens uit aan iemand die totaal niet bezig is met ‘bewust zijn’ dat je een hypnose therapeut bent.

De reacties zijn dan heel wisse...

Read Full Post »

Dankbaar

Posted on February 13, 2017 at 2:15 PM

hallo priscilla, goeie morgen !

 

dankjewel voor de opname;

dankjewel voor het boek;

dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! ..

ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

licht en zuiver en energiek 

zo dankbaar ! ..

 

dankjewel ook voor je liefdevolle, warme en veilige ontvangst en begeleiding : ik voelde me meteen thuis, op mijn gemak en vol vertrouwen.

het voelde echt heel ...

Read Full Post »

Een sessie bij Priscilla

Posted on November 30, 2016 at 1:50 PM

Een Hogere Zelf sessie bij Priscilla Westerweele

Omdat ik wel eens wat meer inzicht in mijn Hogere Zelf (wat we toch echt allemaal hebben) wilde hebben maakte ik een afspraak bij Priscilla.
Na een uitgebreid intake gesprek en de leuke woonkamer, met een hapje en een drankje gingen we naar haar werkruimte waar ik in een soort tandartsstoel mocht gaan liggen. Alles wat er gebeurde werd opgenomen en kreeg ik later per mail toegestuurd om nog een paar keer naar te luisteren.
Er...

Read Full Post »

Na de sessie

Posted on July 8, 2016 at 3:30 PM

Beste Priscilla,

 

Bedankt voor je wensen en de geluidsopname en de pdf-nota.

 

Ik heb de sessie, door jouw kundige begeleiding, als een verloren gewaande sensatie ervaren. Het onderbewuste contact versterken en de helende kracht hiervan wederom leren kennen. Het ervaren, dat een slapend deel van jezelf actief wordt en zoveel goeds kan brengen, geeft nog meer stimulans. Bedankt hiervoor ;-) toppie!

Read Full Post »

QHHT ervaring van een cliënt

Posted on February 10, 2016 at 2:25 PM

Hi Priscilla,

 

Nog steeds diep onder de indruk van de sessie bij jou.

Ik beluister elke dag/nacht de opname. Steeds weer iets nieuws ontdekkend.

Maar ook nu beseffend wat een goede begeleidster je bent geweest. Ik weet/ zie 't hele plaatje en beschrijf summier. Jij plaatst alles duidelijk door de juiste vragen. Dank daarvoor.

 

Ik begrijp niet a...

Read Full Post »

Rss_feed