Blog

Blog

view:  full / summary

Ervaring bij praktijk Azura

Posted on June 13, 2018 at 10:35 AM

Graag zou ik mijn ervaringen willen delen betreft mijn QHHT sessie bij Priscilla bij haar praktijk “Azura”.

De boeken van Dolores Cannon lees ik al jaren. Ik vind ze werkelijk waar super fascinerend. In de loop der jaren ontstond dan ook de wens om ook een sessie te hebben. Ook al was ik al zeker 4 jaar bekend met het werk van Dolores Cannon kwam de sessie er maar niet van. Anderhalf jaar geleden had ik een sessie ingepland maar door omstandigheden is het toen niet door gegaan. Daar had Priscilla alle begrip voor. Vorige maand was het dan eindelijk zover en had ik mijn langverwachte QHHT sessie. Ik vond het super spannend.


Voordat ik verder ga wil laten weten dat ik geen betere keuze had kunnen maken dan Priscilla als mijn begeleidster. Voordat ik de sessie boekte heb ik uiteraard lang rond gekeken naar welke therapeuten deze sessie zouden kunnen begeleiden. Ik had een ongelofelijk goed gevoel bij Priscilla. Ik had de sessie anderhalf jaar geleden geboekt. Ik kreeg toen een heel fijn telefoontje en een email van Priscilla waarbij ik al mijn vragen kon stellen. Er was genoeg tijd en ruimte en geen haast om alle mijn vragen te stellen. Dat was zeer gerust stellend. Door omstandigheden kon ik destijds niet naar de sessie gaan. Achteraf gezien begrijp ik waarom. Destijds wist ik niets van de thema “ healing”. De sessie die ik de afgelopen maand had was dit onderwerp vrijwel essentieel.


Ik heb ongelofelijk veel waardering voor het werk van Dolores Cannon vandaar dat het voor mij zeer belangrijk was dat de therapeute zeer toegewijd was aan de methode van Dolores Cannon. Priscilla is door haar opgeleid en dat merk je echt tijdens de aanloop naar de sessie, vlak voor de sessie en de nazorg.


Priscilla had veel begrip dat mijn sessie niet door kon gaan. Maar anderhalf jaar later had ik nog steeds de wens om toch de sessie te doen. Vlak nadat ik de sessie had afgezegd kreeg ik vrij ernstige gezondheid problemen. De periode dat ik weer aan de betere hand begon te worden heb ik de sessie alsnog geboekt.


Ik was super zenuwachtig voor de QHHT dit omdat je toch niet weet wat je kan verwachten. En ergens zou je willen dat je er controle over hebt maar dat is dus echt niet zo. Ook deze keer weer ging Priscilla mij bellen en mailen om mij voort te bereiden op mijn sessie. Een week voor de sessie heb ik van haar het advies gekregen om mijn vragen op te stellen wat ik natuurlijk ook heb gedaan.


De weg naar praktijk Azura was zeer surrealistisch. Het was een mooie mei dag. Ik was behoorlijk zenuwachtig voor de sessie. Ik weet nog dat ik ergens nog twijfels kreeg toen ik bijna aangekomen was. Maar ik wist dat het koste wat het koste toch door zou zetten. Ik wist dat het voor mij voorbestemd was.


De verwelkoming van Priscilla was heel erg fijn. Voordat de sessie begon hebben wij nog zeker 3,5 uur gesproken. Dat lijkt nu lang maar de tijd vliegt voorbij.

Priscilla was oprecht geïnteresseerd in mijn levensverhaal en daar waar mogelijk deelde ze ook haar persoonlijke levenservaringen. Ik vond het gesprek dat wij hadden voor mijn sessie al een sessie op zich. Omdat door haar ervaringen gaf ze me al zoveel handvaten, tips en zelf antwoorden op de levensvragen die ik had. Naast dat ik heel dankbaar ben voor de sessie zelf heb ik ook heel dankbaar voor het gesprek met Priscilla voor de sessie. Wat ook super fijn was dat Priscilla al mijn vragen doornam en ze met mijn toestemming corrigeerde waardoor de vragen veel concreter en veel helderder waren. Met dank aan haar enorme ervaring in dit werk hebben we zeer concrete vragen mogen stellen in mijn sessie.


Na een korte pauze na ons gesprek van ongeveer 3,5 uur zijn we dan ook begonnen aan mijn QHHT sessie. Ik had van alles verwacht maar niet wat er gekomen was. In eerste instantie voelde voor mij de sessie ongeveer 20 minuten maar in werkelijkheid was het ongeveer 2,15 uur. Priscilla had mij zeer snel in mijn eerste vorige leven gebracht. Ik weet nog dat ik dacht dat ik waarschijnlijk heel lang zou duren voordat ik bij het eerste leven aankwam dus heel mijn sessie dacht mijn verstand: ik vertel even wat ik zie voordat ik in trans ben gebracht. En dat dacht mijn verstand heel de tijd tot het einde: “ oh ik vertel ff nog dit en dit” want ik zit er nog niet in.


In de tussentijd dat mijn verstand dat dacht ben ik terug ben gegaan naar twee levens en daarbij had ik een gesprek met het hoger zelf.


Bij mijn eerste leven was ik een man in India, Punjab de 9de Sikh guru uit de religie van het Sikhhisme. Ik vertelde uitgebreid over mijn leven als deze guru. Dat ik meewerkte aan heilige boek. Verder vertel ik over de spanningen tussen het Islam en deze religie waarbij ik nadrukkelijk vertel dat niet het Islam de boosdoener is maar de mensen. In dat geval de heerders uit de bovenstreken van India. Achteraf gezien heb veel geleerd over dit leven. Ik ben blij dat het hoger zelf mij dit leven heeft laten zien. Ik begrijp waarom ik zoveel verwantschap voelde met Noord-India. Verder begrijp ik welke levensles ik daar heb laten varen en waarom ik als een gezond normaal Westers meisje zoveel van Sufi muziek hield in dit leven. Na de sessie heb ik deze personage uiteraard opgezocht. Het is werkelijk waar fascinerend om te herinneren wat je in de sessie zag en hoe de plaatjes op internet eruit zien. Verder heb ik de stukjes uit het heilige boek terug gelezen.


Bij mijn tweede leven zag ik mijzelf als een man die werkte voor de Nederlandse regering. Een man afkomstig niet afkomstig uit Nederland. Ik zag hoe mooi Amsterdam was. In dit leven ging het voornamelijk om mijn liefde voor het werken voor de Nederlandse regering. En een aantal persoonlijke levenslessen. In dit leven zag ik dat ik werkte voor Willem IV. Ik gebaarde tijdens mijn sessie dat ik werk voor een Willem met een streepje en een vinkje. Verder noemde ik namen van de mensen uit Nederlandse regering. Toen ik pas uit de sessie kwam en de dagen erop was mijn teleurstelling heel erg groot want ik wist dat alleen Willem I, II en III bestonden. Ik kreeg enorme twijfels over mij zelf en de sessie. Ook al zei mijn gevoel niet te twijfelen begon langzaam het verstand over te nemen. Met de informatie uit mijn sessie begon ik te zoeken in boeken van de bibliotheek maar helaas wat ik ook zocht op de namen die ik zag bij Willem I,II en III kon ik niets vinden. Tot het moment dat ik een tijdschrift ging kopen bij de boekenwinkel en toen ik al bij de uitgang wegliep zag ik in een hoekje een boek over stadhouder Willem IV. Ik keek naar de tijdslijn in het boek en kon de namen terug vinden uit mijn sessie. Verder kon ik in het boek zelfs de naam vinden van de persoon van dit leven. Voor mij was het heel bijzonder om ook dit leven te zien omdat ik altijd een onverklaarbare liefde had voor Nederland ondanks dat ik mij hier niet zozeer thuis voelde. Door het zien van dit leven begrijp ik mijn huidige leven veel beter. De inzichten zijn gekomen in combinatie van de levens die ik te zien kreeg en de wijze waarop Priscilla mij doorheen gidste. Tijdens een sessie is alles voor jou logisch maar een gids zit erbij en ziet niet wat jij ziet dus de communicatie tussen jou en de gids moet goed verlopen. Nu dat ik de opname terug luister verbaas ik me iedere keer weer wat ik iedere keer hoor het zijn altijd weer nieuwe inzichten.


Nadat ik twee levens heb mogen zien heeft Priscilla mij een gesprek laten voeren met mijn hogere zelf. Dat was een heel bijzonder moment en het voelde heel erg warm in mijn hart en in mijn borstkas. Ik zag eigenlijk een gouden zon, zo voelde het alsof alles licht had en van goud was. Het hogere zelf is zo rechtvaardig, zo mooi, zo neutral, zo angstloos en zo wijs. In deze periode kon ik meer inzichten krijgen tussen waarom ik deze levens heb gezien met de combinatie van mijn huidige leven.


Het kostte mij ongeveer 3 dagen om weer mentaal te landen na de sessie en alls te plaatsen.


Al met al was een zeer indrukwekkende ervaring om juist bij Priscilla bij haar praktijk Azura een sessie te mogen hebben. Ik had geen betere keuze kunnen maken. Zo’n sessie is heel spannend en indrukwekkend waarbij goede begeleiding onmisbaar is. Beste Priscilla, Dolores Cannon en het universum ik ben jullie zeer dankbaar dat ik zo’n ervaring mocht hebben.


Hartelijk groeten,

Xenia

Bijzondere ervaring...

Posted on May 25, 2018 at 3:20 PM

Wat een bijzondere ervaring..

Ook de terug reis naar huis. Hoe bijzonder dat ik klaarblijkelijk vaker ook getriggert wordt / afreis naar andere werelden / levels / levens, s’nachts, overdag. Hoe bijzonder dat er nog meer verbanden en ervaringen naar boven kwamen, lichtpuntjes zichtbaar werden.


Hoe dankbaar het is dat hier helderheid in gegeven is. Mijn vertrouwen volledig aangesterkt en zoveel bevestigingen, ik weet ook, dit is slechts het begin ❤️ van een hele mooie nieuwe periode…


Dankbaar in Zijn... ❤️

Sirella

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben.

Posted on March 1, 2018 at 6:10 AM

Hoe simpel is het om een succesvolle sessie te hebben.


Sommige mensen geloven, omdat ze niet visueel zijn, dat ze geen succesvolle QHHT sessie kunnen hebben. Misschien ben jij een van deze mensen. Als dat het geval is dan ben je misschien verbaasd te ontdekken dat je niets hoeft te 'zien' om toch een goede sessie te hebben of om toch helderheid te krijgen van je Hogere Zelf. 


Hoe verder je bent in dit verhaal, hoe meer je begint te begrijpen dat wij allemaal in staat zijn om informatie te krijgen via onze zintuigen zonder erover na te denken hoe dat gebeurt. Het is makkelijk om 'zien' via ons innerlijk bewustzijn te verwarren met het 'zien' op een fysieke manier, door onze ogen te gebruiken. Stel je voor hoe het zou zijn dat de nodige antwoorden gewoon in je gedachten 'schieten' zonder te weten hoe dat gebeurt. Terwijl je dit leest, neem even een pauze en sta jezelf toe om terug te gaan in de tijd naar een prachtige dag waar je ontzettend veel plezier had en je je heel gelukkig voelde........... laat alle details naar de oppervlakte komen. Hoe deed je dat?


Kun je je herinneren hoe jouw favoriete gerecht ruikt? Of hoe een heerlijke cake of taart in de oven ruikt? Of hoe verse koffie ruikt? Kun je je je eerste kus herinneren? Kun je het geluid van je favoriete song herinneren of muziek die je graag beluisterde? Denk terug aan een tijd dat je jong was en je opgewonden was over een spannende gebeurtenis die zou plaatsvinden............    en sta jezelf nu toe je voor te stellen dat je iets in de toekomst gaat doen waar je erg naar uitkijkt.....


Hoe kwamen deze gedachten in je hoofd zonder dat je daarvoor meer hebt gedaan dan ze naar boven te laten komen? Hoe minder je het proces analyseert hoe vrijer je bent om je mind op een verrassende manier voor je te laten werken, zonder begrenzing. Als ik je nu vertel dat het ZO simpel is om toegang te krijgen tot je onbewuste herinneringen. Het is niet zo dat je aan jezelf moet bewijzen dat je visueel bent; het is meer de manier om de herinneringen toe te staan naar de oppervlakte te komen en dat kan op alle mogelijke manieren. 


Sommige van onze herinneringen liggen zo diep begraven dat zij alleen naar de oppervlakte kunnen komen door te relaxen of doordat ze getriggerd worden door een geur of iets dergelijks. Zie je hoe groot de mogelijkheid is om indrukken te ontvangen op je eigen manier zonder het te bestempelen hoe je het doet? In je onderbewustzijn zit een ruime hoeveelheid aan persoonlijke informatie dat jou kan helpen wanneer je jezelf toestaat om te relaxen zodat het kan worden bevrijd. Je weet nooit wat er onder het oppervlak ligt van jouw bewustzijn, maar jouw mind herinnert zich alle betekenisvolle momenten in jouw leven.


Als een computerbestand bergt jouw mind deze informatie als data waar gemakkelijk toegang tot is via hypnose of diepe relaxatie. Het paradoxale van je verstand is dat het je toestaat om iedere dag heel veel informatie te absorberen maar alleen dat in jouw bewustzijn brengt wat relevant is voor jouw dagelijkse behoefte. 


Herinneringen zijn opgehoopte 'pakketjes' met informatie die verbonden zijn met je emoties, met een tijd en een plaats of met hoe je je voelde wanneer datgene gebeurde. Het is dit allereerste oorspronkelijke gevoel dat deze informatie bezegelt in jouw historie van 'herinneringen', daarom zijn jouw herinneringen altijd subjectief. Laat dit even bezinken en je ontdekt dat wanneer een soortgelijk gevoel later wordt gevoeld, dat het is verbonden met de oorspronkelijke oorzaak en deze creëert geloofsovertuigingen die jou kunnen beïnvloeden op een schadelijke manier omdat deze 'feiten' steeds worden versterkt. 


Al onze leuke en minder leuke dingen hebben hun historie ergens in het verleden; dit is een voorbeeld van onze fobieën die daar een gevolg van zijn zonder dat we ons bewust zijn van de reden of van het ontstaan daarvan.


Nu je deze informatie hebt gelezen, kun je zien dat je een succesvolle sessie kunt hebben omdat wij allemaal herinneringen opslaan. Daarom is het vanzelfsprekend dat je in staat bent om hier toegang tot te krijgen. Deze onbewuste herinneringen en hun oorsprong kunnen naar de oppervlakte gebracht worden, maar wat belangrijk is, is dat je jezelf toestaat om te relaxen en te vertrouwen op dit natuurlijke proces. 


Nu ben je vrij om jezelf in te beelden dat je een wonderbaarlijke, inzichtvolle en succesvolle sessie zult hebben.
Dankbaar

Posted on January 25, 2018 at 1:40 PM

Beste Priscilla,

Hoe gaat het met je?

Ik zou je nog laten weten hoe ik de hypnose heb ervaren. Sorry dat ik lang niets van me heb laten horen, ik had de tijd nodig om te helen en dingen op een rijtje te zetten. Daarnaast werd mijn leven heeeeeel druk.

Nu dat ik mezelf ben, heb ik het verleden gewoon losgelaten. ik heb innerlijke rust doordat ik antwoorden heb gekregen op de vragen waar ik jaren mee rond liep. op de een of andere manier is het verleden gewoon uit mijn systeem gewist en ik leef echt in het nu. Mijn lichamelijke klachten zijn ook weg en ik durf nu meer te communiceren met mensen. Ben niet meer bang of verlegen.

veranderingen gebeuren heel snel achter elkaar, alsof ik de jaren dat ik stil heb gezeten in pijn, nu ineens allemaal moet inhalen. :)

het is allemaal een prettige ervaring. Ik heb mij losgemaakt van mijn familie en hun problemen, ik help ze nog wel af en toe maar hun problemen raken mij niet meer. Ik zie nu pas heel duidelijk dat iedereen de lessen op zijn pad krijgt die alleen hijzelf kan moet leren op te lossen, en is niet aan mij op de problemen voor anderen op te lossen.

mijn relatie met mijn man en kind is veel beter, en ik ben rustiger. Gelukkig komt nu ook geld mijn leven binnen en ik voel me echt voldaan, rustig en gelukkig en daarvoor ben ik ook elke dag dankbaar.

ik ben jouw ook super dankbaar dat je mij hierbij hebt geholpen en wens dat jij ook alles krijgt van het leven waar je recht op hebt, en altijd gezond en gelukkig bent. :)

Mocht er mensen op mijn pad komen die door QHHT geheald kunnen worden, zal ik jou zeker aanbevelen.

wens je een fijne dag.

kusjes,

N.

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd.

Posted on September 17, 2017 at 3:00 PM

Constatering van QHHT-practitioners wereldwijd.

QHHT maakt contact en interactie mogelijk tussen het Bewuste Zelf en het Hogere Zelf (innerlijke zelf). Dit wordt mogelijk gemaakt door het besluit van de cliënt om problemen en levensvragen aan te pakken en zich open te stellen voor de hulp en steun van andere niveaus van het bewustzijn. Hoe deze interactie plaatsvindt, kan voor elke cliënt verschillend zijn.


Enkele voorbeelden:

In de boeken van Dolores Cannon is de meest prominente vorm van interactie, de gesprekken met het Hogere Zelf via de gehypnotiseerde cliënt. Dit is de meest directe manier van het doorgeven van informatie volgens QHHT. Of deze vorm van interactie mogelijk is tijdens een sessie hangt zeer af van de cliënt. Een groot deel van de cliënten zijn in staat om zich volledig onder te dompelen in een begeleidend proces. Ze zijn in staat om te ontspannen en het kritische, analytische, controlerende deel van hun mind naar de achtergrond te verplaatsen. Dat maakt het mogelijk voor hun Hogere Zelf om zich tijdens de sessie te uiten via de stembanden. Deze prestatie moet door de cliënt worden uitgevoerd. De hypnotiseur kan het suggereren maar het kan niet worden gedwongen. (Gebaseerd op ervaring QHHT-practitioners wereldwijd: bij 70% van de cliënten.)


In andere gevallen kan het Hogere Zelf van de cliënt zijn wijsheid overbrengen via de zintuigen. Meestal gebeurt dit visueel, maar niet altijd. Scènes uit andere levens, uit de kindertijd en symbolische visioenen behoren tot het spectrum van mogelijkheden die kunnen worden gebruikt om de vragen van de cliënt te beantwoorden. Dit is mogelijk voor mensen die zichzelf toestaan om gehypnotiseerd te worden en zich in een trance kunnen laten gaan, maar waarbij hun kritische mind zich niet volledig opzij laat zetten om het Hoger Zelf aan het woord te laten.

In trance is het innerlijk oog zeer ontvankelijk, vooral als deze capaciteit van nature sterk is of goed getraind is. Hetzelfde geldt voor innerlijk gehoor en innerlijk gevoel. Sensorische informatie kan ook worden ervaren naast de verbale communicatie. (Gebaseerd op ervaring QHHT-practitioners wereldwijd: ongeveer 60% van de cliënten ontvangt visuele of andere zintuigelijke informatie.)


Wanneer de bewuste mind noch verbale communicatie, noch sensorische informatie laat doorkomen van het Hogere Zelf, zal de sessie als een kickstart werken voor het manifesteren van eventuele grote en subtiele positieve veranderingen in de uren, dagen en weken na de sessie.

De intentie voor contact en samenwerking is voldoende om toestemming te geven aan het Hogere Zelf om de noodzakelijke energetische veranderingen te initiëren. Beetje bij beetje, bijna ‘magisch’, worden de uitdagingen en problemen die de cliënt heeft meegebracht naar de sessie overwonnen, hoewel er geen ontvangen informatie is gedeeld tijdens de sessie.

Deze ervaring gebeurt vaak bij mensen die het niet gemakkelijk vinden om los te laten en om het kritische, analytische, controlerende deel van hun mind tijdelijk te laten wijken en te ontspannen. Interessant genoeg blijkt, dat vele mensen zichzelf op die manier beschrijven en uiteindelijk helemaal geen probleem hebben met loslaten en zich onder te dompelen in het proces. (Gebaseerd op ervaring QHHT-practitioners wereldwijd: 25% zijn kickstart sessies.)


Wat zeker is: iedere ziel heeft zijn eigen pad en eigen timing. Wat werkt voor de één is niet geschikt voor een ander en daarom zijn er verschillen in ervaring. Ze zijn allemaal nuttig. QHHT sessies zijn net zo individueel als de mensen die ze ervaren. Zelfs wij als practitioners kunnen niet voorspellen wat het Hogere Zelf gaat tonen en onthullen. Door de jaren heen hebben wij geleerd om op het Hogere Zelf te vertrouwen. Het weet wat het doet. Tijdens het samenwerken met het Hogere Zelf, kan niets worden geforceerd. Wat er gebeurt is wat nodig en mogelijk is voor elke cliënt. Onze ervaring is, hoe meer ontspannen en onbevooroordeeld de cliënt is voordat de sessie begint, hoe vruchtbaarder en prettiger de ervaring zal zijn. Geloven. Vertrouwen. Toestaan. Alles is mogelijk!


Priscilla Tielman/Mario Radinger

Drukke Praktijk?

Posted on March 31, 2017 at 3:25 PM

Drukke praktijk?


Mensen die ik wel eens tegenkom en van vroeger ken of mensen waar ik mee in gesprek raak bijvoorbeeld op een verjaardag vragen mij wel eens wat ik voor de kost doe. Tja….als je dat dan vertelt, kun je vreemde blikken en gesprekken krijgen. Leg maar eens uit aan iemand die totaal niet bezig is met ‘bewust zijn’ dat je een hypnose therapeut bent.

De reacties zijn dan heel wisselend. Of het is een persoon die voor het fatsoen vraagt wat een hypnose therapeut is maar niet echt luistert naar mijn verhaal. Voor de rest van de avond kruizen onze paden elkaar dan niet meer. Maar ik kan ook iemand treffen die er voor open staat en geïnteresseerd is in wat ik doe. Dan heb je een leuk uurtje met uitleg en vragen beantwoorden. Ik vertel dan altijd over Dolores Cannon. Over haar Quantum Healing Hypnose methode, over haar humor, haar wijsheid en haar manier van lesgeven. Wanneer er positief gereageerd wordt op mijn verhaal vertel ik over de vele YouTube videos van Dolores zodat ze eventueel kunnen kennis maken met haar.


Een vraag die vaak wordt gesteld is of er dan wel mensen komen naar mijn praktijk voor een Quantum Healing Hypnosis sessie. Dan realiseer ik me altijd weer hoe bijzonder het is dat mijn praktijk goed wordt bezocht. Vier jaar geleden ben ik bij Dolores Cannon geweest in Engeland voor de QHHT opleiding, level 1. Een jaar later heb ik haar weer ontmoet om ook de level 2 opleiding te volgen. Toen had ik al ruim 100 QHHT sessies gegeven.

Nu, vier jaar later zijn het al ruim 600 sessies. Dus ja, ik kan wel zeggen dat er genoeg mensen zijn die informatie vinden over Dolores en haar methode. Of het nu via YouTube, Facebook of mond op mond reclame is, ze wordt gevonden. En ook al is zij in oktober 2014 overleden, haar methode blijft levend. Dat was ook de reden waarom Dolores, toen zij ouder werd, mensen ging opleiden.


Nog steeds ben ik heel erg dankbaar dat ik haar heb ontmoet, dat ik van haar mocht leren en dat ik haar methode naar Zeeland in Nederland heb gebracht.

Priscilla

Dankbaar

Posted on February 13, 2017 at 2:15 PM

hallo priscilla, goeie morgen !

 

dankjewel voor de opname;

dankjewel voor het boek;

dankjewel vooral voor de ingrijpende sessie gisteren : heel indrukwekkend ! ..

ik voel me helemaal ‘gereset’ .. ;o))

licht en zuiver en energiek 

zo dankbaar ! ..

 

dankjewel ook voor je liefdevolle, warme en veilige ontvangst en begeleiding : ik voelde me meteen thuis, op mijn gemak en vol vertrouwen.

het voelde echt heel authentiek en eenvoudig en zuiver ..

heel erg dankbaar dat ik jou ben tegengekomen en ik dit proces met jou mocht doen : een cadeau .. ;o))

 

vannacht geslapen als een roos !

 

diep dankbaar !

 

een hartenknuffel, alle goeds !

klara   

 

Een sessie bij Priscilla

Posted on November 30, 2016 at 1:50 PM

Een Hogere Zelf sessie bij Priscilla Westerweele

Omdat ik wel eens wat meer inzicht in mijn Hogere Zelf (wat we toch echt allemaal hebben) wilde hebben maakte ik een afspraak bij Priscilla.
Na een uitgebreid intake gesprek en de leuke woonkamer, met een hapje en een drankje gingen we naar haar werkruimte waar ik in een soort tandartsstoel mocht gaan liggen. Alles wat er gebeurde werd opgenomen en kreeg ik later per mail toegestuurd om nog een paar keer naar te luisteren.
Er werd contact gemaakt met het Hogere Zelf (dat gedeelte van je ziel waartoe je niet altijd directe toegang hebt).
Priscilla stelde vragen en het antwoord komt dan vanzelf; je hoort het jezelf zeggen zonder er bewust over na te denken. We gingen naar periodes in mijn leven die ik al lang vergeten was. Alles uit het verleden kwam tot leven en zelfs een vorig leven kreeg ik te zien. Heel bijzonder; je ziet het als in een film en je weet toch dat jij dat bent. Je weet ook wat je van die ervaringen hebt moeten leren.


Wat me heel erg boeide en raakte is dat er een stuk verdriet naar boven kwam wat ik nooit verwerkt had en min of meer geblokkeerd had, n.l. de ziekte en het overlijden van mijn zusje. Nu kon ik ineens weer voelen dat er een zusje was dat ook nu ze er niet meer is bij me blijft horen. Dat verdriet mag er zijn. Ik begrijp nu ook een heleboel gevoelens die daar altijd mee te maken hebben gehad.
Priscilla geeft je ook de handvatten waarmee je zelf frustraties en onzekerheden kunt oplossen doordat je weet hoe het ontstaan is.
Als je met een open mind naar haar toe gaat staat je een geweldige ervaring te wachten. Ik kan het iedereen aanbevelen, ook degenen die zulke dingen maar zweverig vinden, want dat is het echt niet.


Wat fijn dat er bij Lets iemand is die ons zulke mooie dingen kan laten beleven.

Hilly Bosch.

 

Na de sessie

Posted on July 8, 2016 at 3:30 PM

Beste Priscilla,

 

Bedankt voor je wensen en de geluidsopname en de pdf-nota.

 

Ik heb de sessie, door jouw kundige begeleiding, als een verloren gewaande sensatie ervaren. Het onderbewuste contact versterken en de helende kracht hiervan wederom leren kennen. Het ervaren, dat een slapend deel van jezelf actief wordt en zoveel goeds kan brengen, geeft nog meer stimulans. Bedankt hiervoor ;-) toppie!

 

Lieve groeten,

Henk

 

 

QHHT ervaring van een cliënt

Posted on February 10, 2016 at 2:25 PM

Hi Priscilla,

 

Nog steeds diep onder de indruk van de sessie bij jou.

Ik beluister elke dag/nacht de opname. Steeds weer iets nieuws ontdekkend.

Maar ook nu beseffend wat een goede begeleidster je bent geweest. Ik weet/ zie 't hele plaatje en beschrijf summier. Jij plaatst alles duidelijk door de juiste vragen. Dank daarvoor.

 

Ik begrijp niet alles wat er gezegd wordt. Ben vandaag maar in het boek 'The Three Waves' van Dolores begonnen.

 

Groetjes,

Renée


Rss_feed